FRI Projektanalys

Står ni i begrepp med projekt som relining, stambyte, tak- eller fasadrenovering, ombyggnad råvind, markarbeten, fönsterbyte, ombyggnad – stort som smått.

Renovering och underhåll av fastigheten är den fråga som upplevs som svårast och som tar mest tid för fastighetsägaren att hantera. Frågorna dyker upp, osäkerheten att kompetensen inte finns fullt ut och så märker man att tiden inte räcker till.
Känns det igen?

Vi är det mindre företaget med det personliga engagemanget, våra projektledare är vana att driva allt ifrån korta småprojekt till mer omfattande projekt.
Som samarbetspartner hjälper vi Er med rådgivning, upphandling, kontraktsskrivning och projektledning beroende på önskemål. Vi står på er sida och bevakar era intressen under projektets gång.

Genom att anlita en erfaren projektledare slipper ni de fallgropar och irritationsmoment som vanligtvis dyker upp i ett projekt. Dessutom kan vi erfarenhetsmässigt säga att det blir billigare för beställaren när en fackman är med och handlar upp projektet.
Kort sagt; du spar både tid och pengar.

Vi bjuder på FRI projektanalys – låt oss ta ett förutsättningslöst samtal. Då kan Ni passa på att ställa alla frågor som ni undrar över – HELT KOSTNADSFRITT.

FastighetsPartner i Malmö erbjuder er en ”Fri projektanalys” för er fastighet i Malmö, Lund, Helsingborg, Trelleborg och övriga Skåne.

Fyll i kontaktformuläret intill och skriv ”FRI Projektanalys” så ordnar vi det.

 

9 + 4 =

Kontaktuppgifter

ReliningsKonsulten i Malmö AB

Postadress:
Kungsmansvägen 14 A
236 31  Höllviken

Besöksadress:
Ledebursgatan 3
211 55 Malmö

Telefon:  0700-377 377
info@reliningskonsult.se