Vanliga projekt

ReliningsKonsulten i Malmö har spetskompetens inom relining och är en av dom 16 godkända besiktningsmän i hela landet som är godkända av branschorganisation för relining av avloppsrör – BRiF.

Vi har mer än 30 års praktisk erfarenhet från konsult- och entreprenadleden inom bygg och VVS och har stor erfarenhet av upphandling och projektledning kring det traditionella stambytet.

Exempel på uppdrag som vi utför för våra kunders räkning. 

 

  • Rådgivning kring val av relinings metodereller val av det traditionella stambytet med ombyggnad av badrum. Det finns tillfällen där man väljer relining i köksstammar och traditionellt stambyte och våtrumsrenovering med boendetillval i badrums stammar.

     

  • Komplett projektledning med teknisk förundersökning, upphandling, entreprenadkontrakt och projektledning under utförande fram till slutbesiktning.
  • Separat slutbesiktning av relining med granskning av filmer.
  • Separat garantibesiktning med utförande av filmning och granskning av film på stammar och stick – utföres på beställarens begäran när garantitiden går mot sitt slut.

Kontaktuppgifter

ReliningsKonsulten i Malmö AB

Postadress:
Kungsmansvägen 14 A
236 31  Höllviken

Besöksadress:
Ledebursgatan 3
211 55 Malmö

Telefon:  0700-377 377
info@reliningskonsult.se

Kontakta oss

Kontakta oss via E-post: info@reliningskonsult.se eller
Telefon: 0700- 377 377

Vår vision och ambition är att tillgodose kundens krav och önskemål och att utföra en lyckad och kostnadseffektiv entreprenad där vi bevakar era intressen.