RelingsKonsulten i Malmö projektleder och upphandlar era renoveringar av avlopps stammar både för en ren relining men också för ett traditionellt stambyte med badrumsrenovering.

ReliningsKonsulten i Malmö har spetskompetens inom relining och är en av dom 16 godkända besiktningsmän i hela landet som är godkända av branschorganisation för relining av avloppsrör – BRiF.

Vi har mer än 30 års praktisk erfarenhet från konsult- och entreprenadleden inom bygg och VVS och har stor erfarenhet av upphandling och projektledning kring det traditionella stambytet.

Genom vårt systerföretag FastighetsPartner i Malmö AB erbjuder vi även projektledning inom byggsidan. Se vår hemsida  www.fastighets-partner.se

Vi finns med kontor i Malmö och Höllviken och jobbar med projekt i hela Skåne.

ReliningsKonsulten i Malmö erbjuder både stor- och småskaliga projektledningstjänster och lägger fokus på en lyckad och kostnadseffektiv byggprocess.

Som samarbetspartner hjälper vi Er med rådgivning, upphandling, kontraktsskrivning och projektledning, besiktning med mera. Vi står på er sida och bevakar era intressen under projektets gång. Gemensamt sätter vi upp ramarna.

Vi arbetar enligt Allmänna Bestämmelser För Konsultuppdrag – ABK 96

Vi har givetvis Konsultansvarsförsäkring

 

Vårt mål är att ge alla våra kunder ett mervärde

ReliningsKonsulten i Malmö har mer än 30 års praktisk erfarenhet från konsult- och entreprenadleden inom bygg och VVS. Vi vill fungera som ett professionellt stöd och bollplank och ge våra kunder den extra kunskap som vi arbetet upp. Vår långa erfarenhet har gett oss en ökad förståelse för verkliga behov och detaljer, utifrån dessa skapar vi kvalitetssäkrade lösningar. Vår erfarenhet ger er en extra säkerhet och den bjuder vi på.

 

Med lång erfarenhet och kontinuerlig utbildning kvalitetssäkrar vi och ger er trygghet

  • Mer än 30 års erfarenhet
  • Diplomerade projektledare
  • Sakkunniga i GVK Branschregler för våtrum
  • Godkända av branschorganisationen BRIF som besiktningsman för relinade rör.

 

Våra visioner & ambitioner

Vår vision och ambition är att tillgodose kundens krav och önskemål och att utföra en lyckad och kostnadseffektiv entreprenad där vi bevakar era intressen. Vi arbetar nära våra kunder och kommunikation är ett viktigt ledord för oss.

Om oss

ReliningsKonsulten i Malmö har spetskompetens inom relining och är en av dom 16 godkända besiktningsmän i hela landet som är godkända av branschorganisation för relining av avloppsrör – BRIF.

Läs mer – (länk till sidan om oss)

En enda kontakt

Vi är kända för vår lyhördhet inför kundens önskemål och samtliga tjänster handplockas allt efter behov. Du kan anlita oss som totalleverantör eller köpa konsulttjänster per timme som ett komplement till din egen organisation.

Behöver ni en projektledare

Vi är kända för vår lyhördhet inför kundens önskemål och samtliga tjänster handplockas allt efter behov. Du kan anlita oss som totalleverantör eller köpa konsulttjänster per timme som ett komplement till din egen organisation.

Läs mer – (länk till projektledning under fliken tjänster)

Kontrollera er fastighet.

Våra besiktningsmän är utbildade, certifierade och har en lång erfarenhet av besiktningsuppdrag.

  • Entreprenadbesiktning
  • Slutbesiktning
  • Garantibesiktning

Läs mer här >>

Kontaktuppgifter

ReliningsKonsulten i Malmö AB

Postadress:
Kungsmansvägen 14 A
236 31  Höllviken

Besöksadress:
Ledebursgatan 3
211 55 Malmö

Telefon:  0700-377 377
info@reliningskonsult.se

Kontakta oss

Kontakta oss via E-post: info@reliningskonsult.se eller
Telefon: 0700- 377 377

Vår vision och ambition är att tillgodose kundens krav och önskemål och att utföra en lyckad och kostnadseffektiv entreprenad där vi bevakar era intressen.