Tjänster för Fastighetsägare & Bostadsrättsföreningar

Att äga och förvalta en fastighet eller sitta i styrelsen för en bostadsrättsförening kräver både tid och engagemang.
Vi har under åren genomfört ett stort antal framgångsrika ROT-projekt åt både privata fastighetsägare och Bostadsrättsföreningar.

Hos oss på ReliningsKonsulten i Malmö kan ni få hjälp med projektlednings tjänster kring renovering av era avloppstammar och dess olika metoder inom relining och traditionella stambyte där man ofta även gör en våtrumsrenovering och låter boende få inflytande över tillvalen i badrummen.

Ni får hjälp med teknisk förundersökning, upphandling av entreprenader, säker kontraktsskrivning, projektledning under utförandet och olika besiktningar samt mycket, mycket mer.

Vi till och med bjuder på FRI projektanalys – låt oss ta ett förutsättningslöst samtal. Då kan Ni passa på att ställa alla frågor som ni undrar över – HELT KOSTNADSFRITT.

Varmt välkomna

 

Vi erbjuder…

Fri projektanalys

Projektledning

ReliningsKonsult

Besiktning

 

FRI Projektanalys

Står ni i begrepp med projekt som renovering av era avlopps stammar. Då finns det olika renoverings åtgärder att välja mellan.

Man kan renovera befintliga rör genom olika metoder som relining med spray alternativ infodring med strumpa. Dessa metod kräver inte så mycket ingrepp i befintlig konstruktion och går snabbare att utföra.

Ett annat alternativ är det traditionella stambytet där man byter ut avlopps stammar och stick och ersätter med nya. Denna metoden innebär att man i badrum även får göra en komplett våtrumsrenovering med nya tätskikt. Här påverkas de boende av renoveringen under en längre tid, men den innebär också att man får nya möjligheter att ändra om, kanske bygga ut eller sätta in tvättmaskiner med mera. Det blir ett nytt modernt badrum.

Vi får ofta frågan – Vilken metod är bäst och vilken skall vi välja.

Renovering och underhåll av fastigheten är den fråga som upplevs som svårast och som tar mest tid för fastighetsägaren att hantera. Frågorna dyker upp, osäkerheten att kompetensen inte finns fullt ut och så märker man att tiden inte räcker till.
Känns det igen?

Vi är det mindre företaget med det personliga engagemanget, våra projektledare är vana att driva allt ifrån korta småprojekt till mer omfattande projekt.
Som samarbetspartner hjälper vi Er med rådgivning, upphandling, kontraktsskrivning och projektledning beroende på önskemål. Vi står på er sida och bevakar era intressen under projektets gång.

Genom att anlita en erfaren projektledare slipper ni de fallgropar och irritationsmoment som vanligtvis dyker upp i ett projekt. Dessutom kan vi erfarenhetsmässigt säga att det blir billigare för beställaren när en fackman är med och handlar upp projektet.
Kort sagt; du spar både tid och pengar.

Vi bjuder på FRI projektanalys – låt oss ta ett förutsättningslöst samtal. Då kan Ni passa på att ställa alla frågor som ni undrar över – HELT KOSTNADSFRITT.

ReliningsKonsulten i Malmö erbjuder er en ”Fri projektanalys” för er fastighet i Malmö, Lund, Helsingborg, Trelleborg och övriga Skåne.

Fyll i kontaktformuläret nedan och skriv ”FRI Projektanalys” så ordnar vi det.

 

Kontaktuppgifter

ReliningsKonsulten i Malmö AB

Postadress:
Kungsmansvägen 14 A
236 31  Höllviken

Besöksadress:
Ledebursgatan 3
211 55 Malmö

Telefon:  0700-377 377
info@reliningskonsult.se

Kontakta oss

Kontakta oss via E-post: info@reliningskonsult.se eller
Telefon: 0700- 377 377

Vår vision och ambition är att tillgodose kundens krav och önskemål och att utföra en lyckad och kostnadseffektiv entreprenad där vi bevakar era intressen.